Počasí nám tento týden dopřávalo krásné Babí léto, které bylo jako dělané na pečení pizzy venku.
Zřejmě poslední letošní pečení venku
Krásné počasí nás vytáhlo ven a dopřáli jsme si několik výborných pizz, které byly zkrátka fantastické. Všechny měly něco do sebe, nicméně osobně jsem si tento rok zamiloval pizzu Salami – pizza s rajčatovým základem, mozzarellou, Napoli salámem a chilli papričkou.
Prosím, vyplňte mi můj krátký dotazník o Pizzaguru. Budu vědět, co si o něm myslíte a jaký obsah byste rádi viděli. Odkaz na něho je zde
Salám a chilli paprička se navzájem nádherně doplňovali. Výsledkem byla nezapomenutelná chuť, po které se mi sbíhají sliny ještě teď, když si na ni vzpomenu.
Venkovní pizza sezóna byla vydařená a už se těšíme na další. Třeba nám počasí udělá radost a bude tento rok ještě nějaká příležitost pizzu udělat bez toho, aniž byste venku umrzli.
Co dál s projektem pizzaguru.cz?
Jsem rád, že projekt Pizzaguru.cz pomohl s pečením pizzy již spoustu lidem. K tomuto datu Pizzaguru.cz navštívilo přes 20 tisíc lidí, což na tak mladý projekt beru jako obrovský úspěch.
Jsem rád, že pizzaguru sdílíte na sociálních sítích, mailech a snažíte se vybudovat i u dalších lidí povědomí o výborně upečené Italské pizze.
Pizzaguru.cz a všechny projekty spojené s internetem jsou úzce spjaty s Vámi – čtenáři. Proto ani mně není jedno, co si o tomto projektu myslíte a co byste zlepšili či nově uvítali.
Jak jste na tom s pečením Vy?
A co vy? Pekli jste dle návodů na těchto stránkách pizzu? Povedla se? Dejte nám vědět do komentářů.
Jako vždy budu rád za Vaše sdílení jakéhokoliv článku, který Vás alespoň trochu zaujme. A ještě jednou děkuji za Vás – čtenáře a návštěvníky.
Přidat komentář