Vánoční HIT pro všechny milovníky Italské kuchyně a pizzy! Znáte někoho, kdo by se rád naučil péct pravou Neapolskou pizzu? Nebo kdo by si chtěl...
Blog
Itálie je nejen zemí historie a umění, ale také rájem pro milovníky jídla. Po celý rok se zde konají různé gastronomické festivaly, které oslavují...
Pinsa Romana je další z oblíbených pokrmů nejen v Itálii ale také po celém světě. Tento neuvěřitelně lehký základ pizzy, který je mnohými popisován...
Už dlouhou dobu máme v hlavě funkci na Pizzaguru, která by Vám umožnila vidět ihned gramáže na pizzu a sama se přepočítávala. Dnes je ten den, kdy...
Neapolská pizza připravovaná v peci na dřevo je královna všech pizz. Tento typ pizzy přitahuje po světě miliony lidí. Důvod? Nezaměnitelná chuť...
Historie Pizza Hut sahá až do roku 1958. Není proto pochyb, že tato značka Pizzerií po celém světě učarovala spoustu lidí, zejména v Americe. I když...
Většina z těch, kdo začíná s Neapolským typem pizzy, má problémy s roztažením těsta. Těsto se lepí, není rovnoměrně roztažené, často je potrhané...
Mozzarella je jednou ze základních surovin pro přípravu Neapolské pizzy. Pokud jste již někdy pekli pizzu a přidávali na ni čerstvou mozzarellu...
Pizza pec na dřevo z našeho e-booku nebo z našeho blogu je klíčová k pečení Neapolské pizzy. Pokud nechcete trávit čas tvořením své vlastní pizza...
Počasí nám tento rok přeje, teploty dosahují dalších maxim a prázdniny jsou v plném proudu. Přesně to je ta správná doba zkusit osvěžující Limoncello...