V minulém článku jsem Vám popsal v krátkosti mé zkušenosti s Pizza pecí Ferrari G3. Nebyl jsem spokojený s kvalitou propečení okrajů v případě, že chcete opravdu dobrou, křupavou a nadýchanou Neapolskou pizzu. To, že to tato pec nezvládne z výroby ale ještě neznamená, že ji nemůžeme upravit. A jak, to Vám chci popsat v dnešním článku.
Tento článek je přístupný pouze pro PREMIUM uživatele. Staňte se členem i Vy a získejte E-book v hodnotě 149,- Kč ZDARMA
Přihlásit se Koupit PREMIUM členství
Paráda! Pizza vypadá fantasticky. Jak je ta úprava časově náročná?
Dobrý den,
úprava časově vyjde zhruba na dvě hodinky času.
Pěkný den.
S pozdravem,
Pizzaguru.cz
Zdravím..nelze mi otevřít článek o Modifikaci..
Dobrý den, pane Matoušku,
pro zobrazení článku se musíte přihlásit ke svému účtu. Přihlášení provedete na adrese http://www.pizzaguru.cz/bezeidamu
Po přihlášení by Vám měl být článek k dispozici. Pokud budou problémy nadále trvat, kontaktujte mne prosím na emailové adrese pizza@pizzaguru.cz
Děkuji.
Zdravím. Jj už vše funguje.A mám ještě dotaz. Jaký je rozdíl mezi označením u pizza péči Ferrari G3. Rád bych si jednu zakoupil..
Dík Zdeněk
Dobrý den, pane Matoušku,
Označení kulaté Ferrari G3 se liší pouze v číselném kódu barvy. Označení 10600 značí červenou barvu a dále pak můžete pořídit například šedou či černou. Ve výkonu či jiných funkcích pokud vím nemá označení vliv.
Děkuji…