Focaccia je hned po pizze jednou z nejoblíbenějších Italských dobrot. Italové ji milují a pečou ji možná ještě více, než samotnou pizzu. Přečtěte si v dnešním článku, jak takovou výbornou focacciu udělat.
Tento článek je přístupný pouze pro PREMIUM uživatele. Staňte se členem i Vy a získejte E-book v hodnotě 149,- Kč ZDARMA
Přihlásit se Koupit PREMIUM členství
Já vás opět zdravím..Rád bych si nechal poradit jaký teploměr na měření teploty pořídit.. Děkuji Zdeněk
Dobrý den, Zdeňku,
záleží, co chcete teploměrem měřit. Na vytopení pece používám bezkontaktní teploměr, který jsem kdysi pořídil v Lidlu https://www.lidl.cz/p/parkside-infracerveny-teplomer-ptia-1/p100319523
Pokud myslíte teploměr na vnitřní teplotu pokrmu, poté mám jednoduchý teploměr z Tescomy https://eshop.tescoma.cz/teplomer-do-masa-gradius
Jj jedná se o měření vytopení pece..
A ještě dotaz ..Kdy budou zase k dostání směsi na Pizzu?
Díky Zdeněk
Zdravím..zeptám se ještě jednou.
Kdy budou směsi na pizzu opět k dispozici?
Dobrý den, Zdeňku,
směsi by měly být opět k dostání na začátku prázdnin během příštího týdne.
S pozdravem,
Lukáš Krupa
Pizzaguru.cz
Děkuji.. no objednal jsem Caputo mouku. Tak udělám sám ale vaši bych rád vyzkoušel i tak.
Dobrý den, Zdeňku,
jsem rád o Váš zájem o pizza směsi. Dnes se naskladnily, pokud budete mít zájem, neváhejte objednat 🙂
Pěkný zbytek dne.
Zdravim vás v této skupině, jelikož jsem příznivcem těchto dobrot, občas se podělím se zkušenostmi a výsledky 🙂
Focaccia mě zaujala, jelikož jsem ráno jednu upekl. Těsto mělo 80% hydrataci a už bylo velmi řídké. Po upečení měla výšku kolem 4cm.
Ale výše uvedené má podle mě 120% a to už je jako med 😉
https://www.facebook.com/profile.php?id=100088551750675