Historie Pizza Hut sahá až do roku 1958. Není proto pochyb, že tato značka Pizzerií po celém světě učarovala spoustu lidí, zejména v Americe. I když...
Blog
Většina z těch, kdo začíná s Neapolským typem pizzy, má problémy s roztažením těsta. Těsto se lepí, není rovnoměrně roztažené, často je potrhané...
Mozzarella je jednou ze základních surovin pro přípravu Neapolské pizzy. Pokud jste již někdy pekli pizzu a přidávali na ni čerstvou mozzarellu...
Pizza pec na dřevo z našeho e-booku nebo z našeho blogu je klíčová k pečení Neapolské pizzy. Pokud nechcete trávit čas tvořením své vlastní pizza...
Počasí nám tento rok přeje, teploty dosahují dalších maxim a prázdniny jsou v plném proudu. Přesně to je ta správná doba zkusit osvěžující Limoncello...
Léto je opět v plném proudu, teploty dennodenně stoupají k novým rekordům. To je zkrátka ten pravý čas na to, udělat si doma pravé Italské Gelato. Za...
Olivový olej je velmi známý pro své vynikající vlastnosti pro zdraví. Při výběru takového oleje je nicméně důležité dbát na několik zásad, které...
Všichni známe Pompeje, římské město na svazích Vesuvu, které v roce 79 n. l. zcela zatopila láva. Z jeho vykopávek jsou každý den vykopávány nové...
Uvažovali jste někdy nad tím, jak vznikl pokrm nebo surovina, kterou právě jíte? Věřte, že za mnoha potravinami, které bereme jako samozřejmost, se...
Pokud se Vám nechce nebo nemáte čas vytvořit si svou vlastní pizza pec buď z hlíny za zhruba 500,- Kč nebo se Vám zdála i pec na pizzu 2.0 uvedená v...