Podle rozšířeného názoru tuto pizzu vymyslel pizzaiolo Raffaele Esposito, šéfkuchař pizzerie Brandi, v červnu 1889. Pokrm nazvaný „Pizza...
Blog
Dlouho jsem Vám chtěl přinést do Vašich domácností chuť pravého Italského těsta. Od začátku byl projekt Pizzaguru takto koncipován, nicméně mnoho...
Není to tak dávno, co jsem byl nakupovat v Lidlu a zahlédl jsem zde novinku – mraženou pizzu v nové černé krabici, která nebyla úplně...
Pečení pizzy je u mě spojeno také s jakousi “kulturní akcí”. Pozvat rodinu, užít si společný čas, povykládat si o tématech co nás baví – a k...
Že je bazalka na pizzu jedna ze základních bylinek vhodných na pizzu jsme si už psali v článku o bylinkách. Jaký typ bazalky ale na pizzu použít? A...
Pizza sezóna 2021 nám tak úplně nepřeje na počasí, nicméně pokud sluníčko občas vykoukne, zpestření dobrým jídlem udělá den ještě příjemnějším...
Focaccia je hned po pizze jednou z nejoblíbenějších Italských dobrot. Italové ji milují a pečou ji možná ještě více, než samotnou pizzu. Přečtěte si...
Od pondělí je v Lidlu naplánovaný Italský týden. Pro milovníky pizzy to jsou žně, jelikož je zde opravdu pár výborných věcí, které se vyplatí koupit...
Pokud patříte mezi ty, kteří by se rádi naučili upéct výbornou pizzu, pak je Pizzaguru.cz skvělým místem. Pizzaguru nabízí nespočet návodů nejen na...
Nikdy jsem nebyl příznivce mražených jídel, které stačí ohřát a za chvíli máte hotovo. Když jsem nějaké zkusil, chyběla tomu chuť, kvalitní suroviny...