Itálie je země s bohatou gastronomickou tradicí, která zahrnuje nejen slavné poklady jako Parmezán, Mozzarella nebo Gorgonzola, ale také řadu méně...
Blog
Spoustu z Vás mně píše, že jste si pořídili G3 Ferrari pec na pizzu a po pár pečeních máte problém se zašpiněným pizza kamenem. Jak ho vyčistit...
Na pizzaguru jsme již psali o klasickém rajčatovém sugu, které se používá v Neapolských pizzeriích a je to naprosto jednoduché a rychlé řešení. Pokud...
Kdo z Vás řeší pizzu vyšperkovanou do posledního detailu, možná někdy uvažoval i nad tím, zda kvalita vody má vliv na chuť výsledného těsta na pizzu...
Tigelle jsou velmi oblíbeným pouličním jídlem z regionu Emilia-Romagna na severovýchodě Itálie, jehož hlavním městem je Bologna. Chutí i strukturou...
Vánoční HIT pro všechny milovníky Italské kuchyně a pizzy! Znáte někoho, kdo by se rád naučil péct pravou Neapolskou pizzu? Nebo kdo by si chtěl...
Itálie je nejen zemí historie a umění, ale také rájem pro milovníky jídla. Po celý rok se zde konají různé gastronomické festivaly, které oslavují...
Pinsa Romana je další z oblíbených pokrmů nejen v Itálii ale také po celém světě. Tento neuvěřitelně lehký základ pizzy, který je mnohými popisován...
Už dlouhou dobu máme v hlavě funkci na Pizzaguru, která by Vám umožnila vidět ihned gramáže na pizzu a sama se přepočítávala. Dnes je ten den, kdy...
Neapolská pizza připravovaná v peci na dřevo je královna všech pizz. Tento typ pizzy přitahuje po světě miliony lidí. Důvod? Nezaměnitelná chuť...