Máte problémy s roztažením těsta do požadovaného tvaru kvůli tomu, že se Vám těsto přilepí k povrchu? Znáte to zklámání, když těsto je roztáhlé a při...
Blog
Vánoce se nám blíží a pomalu ale jistě některé e-shopy přestávají garantovat doručení do Vánoc. Pokud hledáte nějaké tipy na Vánoční dárky a...
Na Pizzaguru jsem již dlouhou dobu nepřidal žádný článek. Důvod byl ten, že se celý rok pracovalo na novém e-booku, který právě dnes vychází. E-book...
Určitě se Vám někdy stalo, že jste udělali více těsta na pizzu než bylo potřeba. V tom případě máte dvě možnosti. Těsto buď zamrazit, což...
Již dlouhou dobu hledám mouku na pizzu, která by splňovala specifikace pro Neapolský typ pizzy. Dlouho jsem nenacházel typ, který by nebyl předražený...
V minulém článku jsem Vám popsal v krátkosti mé zkušenosti s Pizza pecí Ferrari G3. Nebyl jsem spokojený s kvalitou propečení okrajů v případě, že...
V dřívější době jsem psal o pizza peci za 500 Kč, kterou jste si mohli udělat z hlíny a písku. Z této pece je pizza výborná, nicméně v zimních...
Nejdříve bych Vám chtěl popřát do nového roku 2019 hlavně zdraví, štěstí, lásky a spoustu přátel, s kterými si vychutnáte výborné pizzy přesně podle...
Neapolská pizza je označení, které je chráněno ochrannou známkou stejně tak, jako třeba Valašský frgál. Jsou předepsané přesné ingredience...
Pokud dáváte na svou pizzu mozzarellu, jistě se Vám někdy stalo, že plátek mozzarelly při kousnutí z pizzy sjel – v lepším případě na zem, v...