Kvalitní pizza potřebuje kvalitní základ. A tím je výborné rajčatové sugo na pizzu. Jak ho jednoduše připravit se dozvíte v dnešním krátkém článku...
Blog
Pizza z trouby – základem je správná hydratace těsta na pizzuPREMIUM
V minulém článku jsme si řekli něco o tom, zda se dá upéct dobrá pizza v troubě. Dnes Vám zkusím poradit jeden z dalších způsobů, jak vylepšit těsto...
Častou otázkou na internetu je, zda se dá upéct v domácích podmínkách pizza, která by alespoň trochu připomínala pizzu z pizzerie. V dnešním článku...
Jedna z věcí, která mě na pizze baví je to, že když umíte skvělé těsto, pak různé variace na pizzu jsou už jednoduché jako facka. Dnes si ukážeme...
Dost lidí se ptá, co dát na pizzu za suroviny. Zastávám tvrzení, že méně je někdy více a v případě Italské pizzy to platí dvojnásob. Málo, ale za to...
Těsto na pizzu – recept jako z Italské pizzeriePREMIUM
V minulých článcích jsme se dozvěděli, jaké suroviny použít, abychom z našeho těsta dostaly ty nejlepší výsledky. Dnes se dozvíte, jak z těchto...
Neapolská pizza je pojem ,který je v pizza světě něco jako královnou všeho. Historicky (Něco o historii si můžete přečíst zde) právě z této pizzy...
Děláme Italskou pizzu (2) – Další potřebné suroviny k přípravě pizza těstaPREMIUM
V minulém díle Děláme Italskou Pizzu (1) jsme se zaměřili na základní surovinu pro kvalitní Italskou pizzu. Dnes se dozvíte, jaké další suroviny na...
Až zjistíte po přečtení tohoto článku informaci o tom, jak dlouho se peče pizza a při jakých teplotách se peče, tak Vám zaručuji, že po příští...
Děláme Italskou Pizzu (1) – Kvalitní mouka na pizzu je základ úspěchuPREMIUM
Výborné, vláčné, křehké těsto lze vyrobit jedině s kvalitní moukou na pizzu. Jak takovou mouku na těsto vybrat? To se dozvíte z dnešního článku Než...