fbpx

Dlouho jsem Vám chtěl přinést do Vašich domácností chuť pravého Italského těsta. Od začátku byl projekt Pizzaguru takto koncipován, nicméně mnoho dotazů od Vás čtenářů mě přesvědčilo, že variace mouk, které se do receptu používají je mnoho. To znamená, že i výsledek se liší a přístup ke každé mouce společně s kvasnicemi musí být silně individuální.

Uvažoval jsem jakým způsobem Vám těsto na pizzu co nejvíce ulehčit. Mražené pizzy mně nedávají smysl, chlazené pizza těsta také ne, protože bych nebyl schopen zaručit pozvolné pomalé kynutí těsta.

Jediným a za mě nejlepším způsobem jak Vám přiblížit pravé Italské těsto, jsou za mě sypké směsi. A ty, od dnešního dne budete mít možnost zakoupit na novém eshopu Pizzaguru.

Proč byste si měli sypké směsi na pizzu od Pizzaguru pořídit?

Těch důvodů, proč si směs na pizzu pořídit je několik. Od začátku byl produkt koncipován tak, aby neobsahoval žádné emulgátory, stabilizátory a ani barviva. Zkrátka tak, jak to má u Italského těsta na pizzu být. Tyto ingredience tudíž v Pizzaguru směsích nehledejte.

Zároveň Vám chci ušetřit čas pro Vás samotné. Ať už se chcete věnovat Vaši rodině nebo Vašim koníčkům, do pizza směsi od Pizzaguru stačí přidat pouze vlažnou vodu a v případě Sicilské pizzy pouze vlažnou vodu a olivový olej (olivový olej je připojen v balení také.)

Nemusíte hledat tu pravou kvalitní 00 mouku, která by vytvořila to správné těsto. Na rovinu, ne každá mouka to správné těsto vytvoří. Nemusíte zároveň hledat ani ty správné kvasnice, které mají velký podíl na tom, jak těsto bude v konečné fázi chutnat. Nemusíte hledat ty správné poměry vody, kvasnic, soli a ani mouky, olivového oleje. Zkrátka nalijete do směsi vodu, propracujete v hladké těsto a máte hotovo.

Jaké sypské směsi na pizzu jsou k dispozici?

Ze začátku na Pizzaguru najdete dva typy sypkých směsí.

Neapolská směs na pizzu

Neapolská směs na pizzu od Pizzaguru

Neapolské těsto na pizzu – Tato směs je doladěná tak, aby se nejlepšího výsledku dosahovalo buď v peci na pizzu při teplotách 400-500 °C a nebo ve Vaši domácí troubě, nicméně s použitím šamotového kamene. Tato směs na pizzu se prodává v balení po 0,5 kg, ze kterého vytvoříte 3 pizzy o průměru 28 cm.

Koupit Neapolskou směs na pizzu

Sicilská směs na pizzu

Sicilská směs na pizzu

Sicilské těsto na pizzu – pokud disponujete u Vás doma pouze klasickou domácí troubou, je Sicilské těsto na pizzu tou nejlepší volbou.

Je vláčné, nadýchané, není vysušené a je plné chuti. Výrazným rozdílem mezi Neapolským těstem a Sicilským je použití olivového oleje, který taktéž naleznete v balení. Zároveň Sicilská pizza není kulatá, ale roztahuje se na vymazaný plech. Výsledkem je tlusté, vysoké těsto , které je plné chuti a je výborné i na druhý den.

K zakoupení je ve variantě 0,5kg pro jeden plech v klasickém rozměru 40×42 cm.

Koupit Sicilskou směs na pizzu

 


Co si o tomto produktu myslíte Vy? Dejte mně vědět do komentářů a v případě, že Vás tento produkt zaujal, budu rád, když ho budete šířit dál. Děkuji.

 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vychytané sypké směsi na pizzu, do kterých stačí přidat pouze voda.
TĚSTO NA PIZZU JAKO Z PIZZERIE NA NAŠEM E-SHOPU