Zima je už sice u konce ale to neznamená, že bychom si nemohli ukázat, jak udělat výbornou pizzu na plech v troubě. Zapomeňte na neapolský styl, pokud nemáte po ruce pizza kámen. Tou pravou volbou do trouby je totiž Sicilská pizza. Pochutnáte si jako nikdy předtím.
Duben je na teploty nadprůměrný. Pomalu ale jistě lze topit ve venkovních pecích na dřevo nebo naopak stavit pece na pizzu za 500 Kč, abyste na tu pravou pizza sezónu byli náležitě připraveni. Nicméně ani mně se někdy nechce složitě topit ve venkovní pizza peci a někdy zkrátka dostanu chuť na pizzu tehdy, když venku na Neapolský typ pizzy není příznivé počasí. Pokud hledáte domácí pizzu na plech, Sicilská pizza Vás zaručeně nezklame. Je vláčná, nadýchaná, výborná, chutná…..a i když ji další den ohřejete, tak neztrácí své kouzlo. V případě, že chcete minimalizovat nezdary a chcete zažít jak má správné těsto na pizzu vypadat, doporučuji pořídit Sicilskou sypkou směs od Pizzaguru, do které stačí přidat pouze vodu. Po odzkoušení této směsi bude pro vás následně jednodušší těsto replikovat. Tyto směsi jsou k dostání na eshopu.
Tento článek je přístupný pouze pro PREMIUM uživatele. Staňte se členem i Vy a získejte E-book v hodnotě 149,- Kč ZDARMA
Přihlásit se Koupit PREMIUM členství
Nemůžu ani sama uvěřit jaká to byla dobrota. Doporučuji všem. Opravdu to zkuste, budete se olizovat až za ušima :-)))