5x Italské omáčky na pizzu – tyto zvládne každý!PREMIUM 

Na pizzaguru jsme již psali o klasickém rajčatovém sugu, které se používá v Neapolských pizzeriích a je to naprosto jednoduché a rychlé řešení. Pokud nejste fanoušsci tohoto suga, potom Vám přinášíme tento článek, ve kterém se podíváme na dalších 5 Italských omáček na pizzu, ze kterých si zcela jistě vyberete Vaši oblíbenou. 

Italské omáčky na pizzu, které si zamilujete

Tradiční rajčatová omáčka na pizzu

Tradiční rajčatová omáčka:

Pokud velmi jednoduché sugo na pizzu není tím, co Vám chutná, zkuste také velmi jednoduchou ale na druhou stranu už více propracovanou tradiční Italskou omáčku. Tato omáčka nemusí být jen na pizzu ale klidně také jako základ pro výborné těstoviny.

Ingredience:

  • 1 plechovka rajčat v kusech (400 g)
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce extra panenského olivového oleje
  • Sůl podle chuti
  • Čerstvě mletý černý pepř podle chuti
  • Čerstvá bazalka (několik listů)

Postup:

  • Česnek: Na olivovém oleji osmažte nakrájený česnek do zlatova.
  • Rajčata: Přidejte rajčata z plechovky, osolte a opepřete.
  • Vaření: Vařte na mírném ohni 20 minut, občas promíchejte, dokud omáčka nezhoustne
  • Bazalka: Nakonec vmíchejte nasekanou bazalku.

Hotovou omáčku použijte jako základ pro vaši pizzu nebo vmíchejte do omáčky těstoviny.

Bazalkové pesto na pizzu

Bazalkové Pesto na pizzu


Zbytek tohoto článku je přístupný pouze pro PREMIUM uživatele. Staňte se členem i Vy a získejte E-book v hodnotě 149,- Kč ZDARMA

Přihlásit se Koupit PREMIUM členství


 

 

Napsat komentář