Kvalitní pizza potřebuje kvalitní základ. A tím je výborné rajčatové sugo na pizzu. Jak ho jednoduše připravit se dozvíte v dnešním krátkém článku.
Rajčatové sugo na pizzu
Sugo, jak říkají Italové rajčatové omáčce, je hlavním stavebním kamenem takřka každé pizzy. A není to žádná věda. Recept je tak lehký, že to zvládne opravdu každý. Nicméně v případě, že byste si práci chtěli ještě více usnadnit, na našem e-shopu máme osvědčené rajčata na pizzu, do kterých není nutné přidávat vůbec nic a jsou zcela bez práce.
Pokud Vám pár minut práce navíc nevadí, poté recept na rajčatové sugo bude vypadat takto
Co budeme potřebovat?
- kvalitní rajčata v plechovce ( Něco o rajčatech jsem psal zde )
- sůl
- pepř
- čerstvou bazalku
Víc surovin opravdu nepotřebujete. Italské rajčatové sugo na pizzu si vystačí s tímto a výsledek je při použití kvalitních surovin fantastický. Rajčata v plechovce tedy osolte, přidejte trochu pepře a pár lístků čerstvé bazalky. Mírně promixujte mixérem, jen aby se bazalka rozmixovala a pustila chuť do rajčat. Pokud se Vám zdá výsledek moc kyselý, přidejte trochu cukru.
–
–
A máte hotovo. S tímto základem můžete udělat klasickou pizzu Margheritu, pizzu Marinara či jiné, o kterých Vám napíšu v dalších článcích.
Chcete umět pizzu jako pravý Italský Pizzaiolo? V našem E-booku nabízíme všechny recepty, které k tomu budete potřebovat. Zkuste je ještě dnes.
Byl pro Vás tento článek užitečný? Sdílejte ho mezi svými kamarády, kteří mají rádi pizzu tak jako vy. Děkuji