fbpx

Výborné, vláčné, křehké těsto lze vyrobit jedině s kvalitní moukou na pizzu. Jak takovou mouku na těsto vybrat? To se dozvíte z dnešního článku

Než si začneme povídat jak a z čeho se skládá celá receptura těsta na pizzu, začneme u základního kamene kvalitní pizzy – mouky. Za své více než dvouleté snažení o “napodobení” Neapolské pizzy jsem vyzkoušel několik typů mouky. Někdy to dopadlo lépe, někdy hůře. Závěrem mého zkoumání ale bylo jediné – na mouce rozhodně nešetřit.

Vzhledem k tomu, že výsledky různých mouk jsou velmi odlišné, pokud s pizza těstem začínáte, doporučuji pro začátek pořídit Pizzaguru směs na pizzu z našeho e-shopu. Tyto směsi jsou vyladěné do posledního detailu tak, aby se Vám výborné těsto na pizzu povedlo napoprvé. Vy tak budete mít jasnou představu o tom, jak má správné těsto na pizzu vypadat a jak má správně fungovat kvalitní 00 mouka na pizzu. Do směsi stačí přidat pouze voda, vše ostatní směs již obsahuje. 


Tento článek je přístupný pouze pro PREMIUM uživatele. Staňte se členem i Vy a získejte E-book v hodnotě 149,- Kč ZDARMA

Přihlásit se Koupit PREMIUM členství


Shrnutí
Mouka na pizzu je základní surovinou k upečení výborné pizzy
Název článku
Mouka na pizzu je základní surovinou k upečení výborné pizzy
Stručný popis
Kvalitní mouka na pizzu je základ úspěchu. Proto je potřeba vybrat tu správnou, která zaručí krásně křehké a vláčné těsto.
Autor
Vydavatel
Pizzaguru
Logo vydavatele

10 komentářů

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Sypké směsi na pizzu

Jsme na Instagramu :-)

Nejnovější komentáře