fbpx

Výborné, vláčné, křehké těsto lze vyrobit jedině s kvalitní moukou na pizzu. Jak takovou mouku na těsto vybrat? To se dozvíte z dnešního článku

Než si začneme povídat jak a z čeho se skládá celá receptura těsta na pizzu, začneme u základního kamene kvalitní pizzy – mouky. Za své více než dvouleté snažení o “napodobení” Neapolské pizzy jsem vyzkoušel několik typů mouky. Někdy to dopadlo lépe, někdy hůře. Závěrem mého zkoumání ale bylo jediné – na mouce rozhodně nešetřit.


Tento článek je přístupný pouze pro PREMIUM uživatele. Staňte se členem i Vy a získejte E-book v hodnotě 149,- Kč ZDARMA

Přihlásit se Koupit PREMIUM členství


Shrnutí
Mouka na pizzu je základní surovinou k upečení výborné pizzy
Název článku
Mouka na pizzu je základní surovinou k upečení výborné pizzy
Stručný popis
Kvalitní mouka na pizzu je základ úspěchu. Proto je potřeba vybrat tu správnou, která zaručí krásně křehké a vláčné těsto.
Autor
Vydavatel
Pizzaguru
Logo vydavatele

8 komentářů

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *