Neapolská pizza je pojem ,který je v pizza světě něco jako královnou všeho. Historicky (Něco o historii si můžete přečíst zde) právě z této pizzy...
Blog
Děláme Italskou pizzu (2) – Další potřebné suroviny k přípravě pizza těstaPREMIUM
V minulém díle Děláme Italskou Pizzu (1) jsme se zaměřili na základní surovinu pro kvalitní Italskou pizzu. Dnes se dozvíte, jaké další suroviny na...
Až zjistíte po přečtení tohoto článku informaci o tom, jak dlouho se peče pizza a při jakých teplotách se peče, tak Vám zaručuji, že po příští...
Děláme Italskou Pizzu (1) – Kvalitní mouka na pizzu je základ úspěchuPREMIUM
Výborné, vláčné, křehké těsto lze vyrobit jedině s kvalitní moukou na pizzu. Jak takovou mouku na těsto vybrat? To se dozvíte z dnešního článku Než...
Není moc států, které by mohly říct, že jejich národní jídlo se stalo celosvětovým fenoménem. A Itálie má hned dvě. Těstoviny na milion způsobů a...
Zdravím všechny čtenáře, kterých v době publikování tohoto prvního článku není mnoho. Tak jako u všech začátků si myslím, že je vhodné se představit...