Neapolská pizza – světová královna všech pizz
Neapolská pizza je pojem ,který je v pizza světě něco jako královnou všeho. Historicky (Něco o historii si můžete přečíst zde) právě z této pizzy vznikaly další druhy. Není proto…
Neapolská pizza je pojem ,který je v pizza světě něco jako královnou všeho. Historicky (Něco o historii si můžete přečíst zde) právě z této pizzy vznikaly další druhy. Není proto…
V minulém díle Děláme Italskou Pizzu (1) jsme se zaměřili na základní surovinu pro kvalitní Italskou pizzu. Dnes se dozvíte, jaké další suroviny na pizzu budeme potřebovat.
Až zjistíte po přečtení tohoto článku informaci o tom, jak dlouho se peče pizza a při jakých teplotách se peče, tak Vám zaručuji, že po příští objednávce v některé z…
Výborné, vláčné, křehké těsto lze vyrobit jedině s kvalitní moukou na pizzu. Jak takovou mouku na těsto vybrat? To se dozvíte z dnešního článku Než si začneme povídat jak a z…
Není moc států, které by mohly říct, že jejich národní jídlo se stalo celosvětovým fenoménem. A Itálie má hned dvě. Těstoviny na milion způsobů a samozřejmě - pizzu. Obě tyto…
Zdravím všechny čtenáře, kterých v době publikování tohoto prvního článku není mnoho. Tak jako u všech začátků si myslím, že je vhodné se představit co s projektem zamýšlím, proč ho…